Νέο Webinar του Κέντρου Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στις 10 Δεκεμβρίου!

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας διοργανώνει ένα webinar με θέμα: “Η διδασκαλία της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ως πρώτη γλώσσα (L1) – Θεμελιώδης αρχή της δίγλωσσης εκπαίδευσης.”

Η Εισήγηση θα πραγματοποιηθεί από την κ. Σπυριδούλα Καρίπη, Προϊσταμένη του Ειδικού Νηπιαγωγείου Κωφών & Βαρηκόων Αργυρούπολης Αθήνας.

Το κόστος της συμμετοχής είναι:

  • 10 ευρώ για τους μαθητές του ΚΕΝΓ
  • 15 ευρώ για το υπόλοιπο κοινό

Με το πέρας του σεμιναρίου, θα σας αποσταλούν βεβαιώσεις παρακολούθησης.

Οδηγίες για την πληρωμή της συμμετοχής

Η πληρωμή θα γίνει με κατάθεση σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΚΕΝΓ:

Τράπεζα Πειραιώς: GR59 0172 2000 0052 0005 3035 121

Eurobank: GR83 0260 2320 0005 3020 0769 960

Για αιτιολογία θα γράψετε “Σεμινάριο” και το ονοματεπώνυμό σας. Π.χ. “Σεμινάριο Γιώργος Παπαδόπουλος” ή “Seminario Giorgos Papadopoulos”.

Πραγματοποιήστε την πληρωμή αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής στο τέλος της σελίδας!

Εγγραφές και πληρωμές γίνονται δεκτές μέχρι Τετάρτη  8 Δεκεμβρίου!

Λίγα λόγια για την εισηγήτρια

H Σπυριδούλα Καρίπη αποφοίτησε από το Τμήμα Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (Τ.Ε.Α.Π.Η.) το 2000, ενώ το 2006 πήρε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα στην Ειδική Αγωγή από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Εκπαίδευση και Ανθρώπινα Δικαιώματα» του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι υποψήφια διδάκτορας στο Τμήμα Νηπιαγωγών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, με τη διδακτορική διατριβή με τίτλο «Βασικές Γραμματικές Δομές της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας και Πρόγραμμα Παρέμβασης για την Κατάκτηση τους από Παιδιά Προσχολικής και Σχολικής Ηλικίας».
Από το 2005 έχει γλωσσική επάρκεια στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα, επιτυχούσα στις εξετάσεις της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.
Από το 2008 εργάζεται στο Ειδικό Νηπιαγωγείο Κωφών και Βαρηκόων Αργυρούπολης. Από το 2011 έχει οριστεί προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου.
Κατά την περίοδο 2008-2010 υπηρέτησε ως ειδικός εκπαιδευτικός για κωφά και βαρήκοα παιδιά προσχολικής ηλικίας (0- 4 ετών) στο Πρόγραμμα Πρώιμης Παρέμβασης του Εθνικού Ιδρύματος Κωφών στην Αθήνα.

Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν.

Μείνετε συντονισμένοι για τους κύκλους σεμιναρίων που ακολουθούν.