Έναρξη εγγραφών εντατικών τμημάτων

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ενημερώνει τους μαθητές του και τους ενδιαφερόμενους ότι η περίοδος εγγραφών για τα νέα τμήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας άρχισε!

 

Οι εγγραφές αφορούν όλα τα επίπεδα καθώς και τμήματα Διερμηνείας. Η σχολή μας είναι αναγνωρισμένη και με το πέρας των 4 κύκλων, οι μαθητές έχουν την δυνατότητα να πιστοποιηθούν στις εξετάσεις επάρκειας της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος.

Το έμπειρο προσωπικό μας εξελίσσει συνεχώς τις επιτυχημένες μεθόδους διδασκαλίας που έχει αναπτύξει, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που διαθέτει από το πανεπιστήμιο Gallaudet και ενσωματώνοντας όλες τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τα μαθήματα στους χώρους μας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και στους συνεργάτες μας σε 8 πόλεις τις Ελλάδας.

Το ΚΕΝΓ προσφέρει την δυνατότητα παρακολούθησης τμημάτων Νοηματικής Γλώσσας από το σπίτι, με δωρεάν τεχνική υποστήριξη από έμπειρο προσωπικό και με την χρήση κορυφαίων πλατφόρμων εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης. Το τεχνικό μας προσωπικό είναι διαθέσιμο για δωρεάν έλεγχο του εξοπλισμού και της σύνδεσης των ενδιαφερομένων ώστε να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα της εξ' αποστάσεως εκπαίδευση καθώς και για δωρεάν επίδειξη της εξελιγμένης πλατφόρμας εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης που χρησιμοποιείται.

 

Πόλεις στις οποίες διαθέτει παρουσία το ΚΕΝΓ
Θεσσαλονίκη Ιωάννινα Ηράκλειο
Βέροια Αλεξανδρούπολη Ρέθυμνο
Δράμα Σέρρες Καβάλα

 

 

 

 

 

Βασική φιλοσοφία του ΚΕΝΓ είναι να παρέχει το υψηλότερο επίπεδο εκπαίδευσης στις καλύτερες τιμές. Προσφέρονται ελκυστικές εκπτώσεις για εφάπαξ πληρωμές και διευκολύνσεις πληρωμής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε περισσότερα ή στείλτε ένα μήνυμα και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας για να μάθετε περισσότερα για το ΚΕΝΓ, τη νοηματική γλώσσα και την διδασκαλία της!

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 28 Φεβρουαρίου!