Έναρξη Εγγραφών Χειμερινής Περιόδου

Οι εγγραφές για τα τμήματα Νοηματικής Γλώσσας όλων των κύκλων και Διερμηνείας άρχισαν!

Μάθετε τη Νοηματική Γλώσσα στους χώρους μας και στα συνεργαζόμενα κέντρα!

Θα ξεκινήσουν τμήματα στους χώρους μας σε Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Βέροια, Ηράκλειο, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Δράμα, Ρέθυμνο, Καβάλα και Σέρρες.

Δείτε εδώ τις διευθύνσεις και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για όλες τις πόλεις! 

Το ΚΕΝΓ επιδιώκει πάντα να προσφέρει μαθήματα Νοηματικής Γλώσσας υψηλού επιπέδου χρησιμοποιώντας τεχνογνωσία απο το πανεπιστήμιο Gallaudet. Δείτε περισσότερα για τον τρόπο διδασκαλίας Νοηματικής Γλώσσας εδώ.

Μάθετε τη Νοηματική Γλώσσα από το σπίτι σας!

Για τους ενδιαφερόμενους που δεν βρίσκονται σε κάποια από τις παραπάνω πόλεις υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων νοηματικής γλώσσας εξ' αποστάσεως υψηλού επιπέδου με ζωντανή σύνδεση από το σπίτι τους και με μόνιμη δωρεάν τεχνική υποστήριξη από το προσωπικό μας για την άμεση επίλυση κάθε τεχνικού ζητήματος.

Η εγγραφή είναι δωρεάν και στον Α' Κύκλο παρέχεται δωρεάν DVD λεξικό 3000 λέξεων. Επίσης μπορείτε να δείτε τα δίδακτρα για τα μαθήματα στους χώρους μας εδώ και για τα μαθήματα στο σπίτι σας εδώ

Δείτε εδώ απαντήσεις στις συχνές ερωτήσεις που μας κάνουν ή στείλτε μας μήνυμα στην φόρμα επικοινωνίας για να έρθουμε σε επαφή μαζί σας και να λύσουμε κάθε απορία!