Έναρξη εγγραφών

Έναρξη εγγραφών

Το Κ.Ε.Ν.Γ. ανακοινώνει ότι οι εγγραφές των μαθημάτων έχουν ξεκινήσει!

Οι εγγραφές αφορούν μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής γλώσσας όλων των κύκλων, προετοιμασίας επάρκειας και διερμηνείας και είναι δωρεάν. Επίσης στους μαθητές πρώτου κύκλου δίνεται δωρεάν DVD λεξικό της Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας με 3000 λέξεις.

Τα μαθήματα γίνονται στα κεντρικά μας στη Θεσσαλονίκη, στα παραρτήματά μας σε Ιωάννινα, Ηράκλειο, Ρέθυμνο, Δράμα και Κομοτηνή. Μπορείτε να δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας εδώ ενώ μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα δίδακτρα των μαθημάτων εδώ.

Επίσης μπορούν να εγγραφούν και οι μαθητές που επιθυμούν να κάνουν μαθήματα από το σπίτι, από οποιαδήποτε σημείο τις Ελλάδας ή στο εξωτερικό. Μοναδική προϋπόθεση είναι να πληρούνται οι τεχνικές απαιτήσεις, πράγμα που μπορεί να επιβεβαιωθεί σε συνεργασία με τον τεχνικό μας. Το Κ.Ε.Ν.Γ. παρέχει πλήρη τεχνική υποστήριξη για να διασφαλίσει ότι τα μαθήματα εξ' αποστάσεως θα εκπληρώνουν υψηλά στανταρ ποιότητας και ότι θα ολοκληρώνονται απροβλημάτιστα. Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εξ' αποστάσεως εκμάθηση νοηματικής και εδώ τα δίδακτρα για τα μαθήματα από το σπίτι.

Μην διστάσετε να μας καλέσετε μας ή να χρησιμοποιήσετε την φόρμα επικοινωνίας για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση.