Είστε έτοιμοι να μάθετε τη Νοηματική;

Αν ενδιαφερεσαι να μαθεις μια ιδιαίτερη γλώσσα γεμάτη εκφραστικότητα τότε βρίσκεσαι στην κατάλληλη σελίδα. Οι εγγραφές για τα καινούρια τμήματα του Κέντρου Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας άρχισαν!
 
Έλα να σε γνωρίσουμε από κοντά στο φροντιστήριο μας, στην Εγνατία 63, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης ή τηλεφώνησε μας στο 2310252882.
 
Read more

Η σχολή Νοηματικής που έρχεται σπίτι σου!

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας προσφέρει την δυνατότητα στους μαθητές του να μάθουν τη Νοηματική σε ζωντανή σύνδεση από την άνεση του σπιτιού τους από οπουδήποτε σε Ελλάδα και εξωτερικό!

Τα μαθήματα γίνονται χρησιμοποιώντας εξελιγμένο λογισμικό προσφέροντας την ίδια εμπειρία με τα μαθήματα που γίνονται από τους χώρους μας.

Παρέχεται δωρεάν τεχνική υποστήριξη από το ειδικευμένο προσωπικό μας ενώ υπάρχει και η δυνατότητα δοκιμαστικής επίδειξης του εξ' αποστάσεως μαθήματος Νοηματικής Γλώσσας.

Read more

Μπείτε στην κλήρωση για δωρεάν μαθήματα Νοηματικής Α κύκλου!

Κοινοποίηστε το βίντεο στην σελίδα μας στο Facebook και απαντήστε στην ερώτησή του στα σχόλια μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου για να μπείτε στην κλήρωσή μας!

Η κλήρωση θα μεταδοθεί live στις 4 Οκτωβρίου στις 17:00 και 3 νικητές θα παρακολουθήσουν δωρεάν τον Α κύκλο νοηματικής!

Η κλήρωση αφορά τα μαθήματα που γίνονται σε Θεσσαλονίκη, Βέροια, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Σέρρες, Καβάλα, Ρέθυμνο, Αλεξανδρούπολη και Δράμα. 

Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 16 Οκτωβρίου.

Καλή επιτυχία!

Μάθε τη Νοηματική όπου και αν βρίσκεσαι!

Κάνε το καλοκαίρι σου ευχάριστο μαθαίνοντας μια συναρπαστική γλώσσα όπου και αν βρίσκεσαι!
 
Μπορείς να εγγραφείς για τα θερινά μας τμήματα στην Θεσσαλονίκη ή στους συνεργάτες μας σε Ηράκλειο, Ιωάννινα, Βέροια. Ρέθυμνο, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Σέρρες και Καβάλα.
 
Read more

Έναρξη εγγραφών εντατικών τμημάτων

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας ενημερώνει τους μαθητές του και τους ενδιαφερόμενους ότι η περίοδος εγγραφών για τα νέα τμήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας άρχισε!

Read more

Η ιστορία των Κωφών Νο.4

Ενημερωτικό βίντεο Νο3

Μάθετε για τα πρώτα σχολεία των Κωφών κατά τον Διαφωτισμό!

 

Read more