Νέα παιδικά τμήματα εκμάθησης Νοηματικής Γλώσσας

Το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, ανταποκρινόμενο στην αυξανόμενη ζήτηση για παιδικά τμήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, δημιούργησε ειδικά τμήματα εκμάθησης Νοηματικής Γλώσσας σε παιδιά!

Τα τμήματα αποτελούνται από παιδιά 7 έως 12 ετών ενώ το εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το προσαρμοσμένο διδακτικό υλικό δημιουργήθηκε από ομάδα εκπαιδευτών Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας, εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, γραφίστες και μοντέρ.

Το διδακτικό υλικό σχεδιάστηκε με βασικούς άξονες την εφαρμογή της εμπειρίας του ΚΕΝΓ στη διδασκαλία Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας από το 2001 και την εισαγωγή διαδραστικών στοιχείων σε κάθε φάση της διδακτικής διαδικασίας ώστε να διατηρείται το ενδιαφέρον των παιδιών αμείωτο και συνεπώς να κάνει το μάθημα διασκεδαστικό και ευχάριστο!

Για την ανάπτυξη διαδραστικού υλικού χρησιμοποιούνται ειδικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται διεθνώς για τον εμπλουτισμό κα την αναβάθμιση της εκπαιδευτικής εμπειρίας σε παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και για κάθε διευκρίνηση μπορείτε να επικοινωνήσετε μας στο 2310-252882!

Θέλετε να εγγραφείτε; Συμπληρώστε την φόρμα εγγραφής επιλέγοντας “Παιδικό τμήμα” στο πεδίο “Επιλογή Κύκλου” και θα έρθουμε σε επαφή μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

Πάρτε μία γεύση από τη Νοηματική Γλώσσα με το λεξικό νοηματικής μας!

Δείτε περισσότερα για τις υπηρεσίες που παρέχει το ΚΕΝΓ!