Εικόνα για το Giveaway

Θέλεις ακόμα να μάθεις νοηματική και δεν είχες την ευκαιρία; Ήρθε η ώρα!

To ΚΕΝΓ προσφέρει έξι υποτροφίες για τον Α’ κύκλο σπουδών Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας μέσω της κλήρωσης που πραγματοποιείται αυτές τις μέρες στα social media.

Στην κλήρωση μπορεί να συμμετάσχει ο καθένας αρκεί να διαθέτει λογαριασμό στο Facebook ή στο Instagram για να διεκδικήσει μία θέση στα τμήματα που ξεκινούν στις 21 Φεβρουαρίου.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εύκολη!

Στο Instagram:

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό κάντε:

  • Follow τον λογαριασμό μας
  • Like στην ανάρτηση για την κλήρωση
  • Tag σε 3 φίλους σε σχόλιο στην ανάρτηση

Στο Facebook:

Για να συμμετάσχετε στον διαγωνισμό κάντε
  • Like στη σελίδα μας
  • Like στη δημοσίευση & κοινοποίηση
  • Mention 3 φίλους σου σε σχόλιο

Γιατί να κάνεις μαθήματα Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας στο ΚΕΝΓ;

Από το 2001 το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας εξελίσσει συνεχώς τις εκπαιδευτικές του μεθόδους υιοθετώντας τις τελευταίες τεχνολογικές καινοτομίες. Το αποτέλεσμα είναι τα μαθήματα να είναι ευχάριστα αλλά συγχρόνως αποδοτικά καθώς θεωρούμε ότι η εκμάθηση της Νοηματικής πρέπει να είναι μία όμορφη εμπειρία!

Από το 2010 το Κέντρο Ελληνικής Νοηματικής Γλώσσας εφαρμόζει πρόγραμμα σύγχρονης εξ αποστάσεως εκπαίδευσης με στόχο να δοθεί η δυνατότητα σε οποιονδήποτε να μάθει τη Νοηματική από όπου και αν βρίσκεται!

Πως γίνονται τα μαθήματα Νοηματικής Γλώσσας και πόσος χρόνος χρειάζεται για την ολοκλήρωσή τους;

Τα μαθήματα γίνονται τόσο δια ζώσης όσο και εξ αποστάσεως. Ομάδα εξειδικευμένων τεχνικών απασχολείται αποκλειστικά με την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας τόσο της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης όσο και των πλατφορμών του ΚΕΝΓ.

Μετά την απόκτηση της πιστοποίησης στην επάρκεια, οι μαθητές μας μπορούν να συνεχίσουν σε ένα από τα τμήματα διερμηνείας της σχολής μας!

Η εκμάθηση της νοηματικής γλώσσας χωρίζεται σε 4 επίπεδα, με το κάθε επίπεδο να διαρκεί 4 μήνες.

Στους μαθητές μας παρέχεται επίσης δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό όπως βασικό λεξικό νοηματικής γλώσσας και υλικό εξάσκησης στο σπίτι!

Σημαντική Ενημέρωση

 

Εξ αιτίας της κατάστασης που επικρατεί την τελευταία περίοδο λόγω της πανδημίας τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέχρι νεωτέρας!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο περισσότερα για το πρόγραμμα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης του ΚΕΝΓ!